Skip to content

2023 एकेडेमी अवार्ड कसरी हेर्ने


95 औं वार्षिक एकेडेमी अवार्ड आज राति सुरु हुन्छ र फिल्म उद्योगमा उपलब्धिहरूको उत्सव मनाउँछ। ताराले भरिएको समारोह लस एन्जलस, क्यालिफोर्नियाको डल्बी थिएटरमा हुन्छ र यस वर्षको सुपर बाउल हाफटाइम शोको हेडलाइन गरेपछि रिहानाले प्रदर्शन गर्नेछ।

तपाईं कुन फिल्मले उत्कृष्ट चलचित्रको अवार्ड जित्ने आशा गर्दै हुनुहुन्छ वा रिहानाको वर्षको दोस्रो ठूलो प्रदर्शन हेर्न चाहनुहुन्छ भने, तपाईंले कसरी र कहिले ओस्कार हेर्न सक्नुहुन्छ भन्ने कुरा यहाँ छ।

ओस्करहरू आइतवार, मार्च 12, 2023 मा 8PM ET / 5PM PT मा हुन्छ।

यदि तपाइँसँग केबल सदस्यता छ भने, तपाइँ तपाइँको स्थानीय ABC स्टेशनबाट निःशुल्क एकेडेमी अवार्डहरू हेर्न सक्नुहुन्छ। तपाईं पनि समारोह मा धुन गर्न सक्नुहुन्छ एबीसी वेबसाइट वा एप तपाईको केबल प्रदायकसँग लग इन गरेर।

रेड कार्पेट कभरेजको लागि, द एबीसी न्यूज युट्युब च्यानल 1:30PM ET / 10:30AM PT मा सुरु हुने एकेडेमी अवार्ड प्रि-शो स्ट्रिम गर्नेछ। जबकि ई! यसको प्रसारण हुनेछ आफ्नै रातो कार्पेट कभरेज यसको च्यानलमा 5PM ET / 2PM PT मा, तपाईंले केबल मार्फत वा नेटवर्क बोक्ने स्ट्रिमिङ सदस्यताबाट मात्र हेर्न सक्नुहुन्छ।

जिमी किमेलले 2017 र 2018 मा यस समारोहको नेतृत्व गरेपछि तेस्रो पटक ओस्करको आयोजना गर्नेछन्। 95 औं एकेडेमी अवार्डले पनि कार्यक्रमको एकल होस्ट ढाँचामा फर्किनेछ, किनकि विगतका धेरै कार्यक्रमहरूमा या त कुनै होस्ट वा सह-समूह देखाइएको थिएन। -जस्तै होस्टहरू हामीले गत वर्ष रेजिना हल, एमी शुमर, र वान्डा साइक्ससँग देख्यौं।

सबै ठाउँमा सबै एकै पटक, अवतार: पानीको बाटो, इनिशेरिनको बन्सिस, टारशीर्ष बन्दूक: Maverick, उत्कृष्ट चलचित्रको लागि मनोनयन गरिएका केही चलचित्रहरू मात्र हुन्। यसैबीच, मिशेल योह, केट ब्ल्यान्चेट, ब्रेन्डन फ्रेजर, कोलिन फरेल, र जेमी ली कर्टिस उनीहरूले अभिनय गरेका प्रत्येक चलचित्रहरूमा उनीहरूको भूमिकाका लागि पुरस्कारको लागि तयार छन्।

रिहाना को “लिफ्ट मी अप” को प्रदर्शन को अलावा ब्ल्याक प्यान्थर: वाकान्डा सधैंतपाईंले यो वर्षको रातो कार्पेट देख्दा केही फरक देख्न सक्नुहुन्छ — अर्थात् यो वास्तवमा रातो होइन।

छ दशक भन्दा बढीमा पहिलो पटक, ओस्करले आफ्नो रातो कार्पेटलाई शैम्पेन रङको साथ प्रतिस्थापन गर्नेछ, स्पष्ट रूपमा वर्षाको सम्भावनाको कारण कार्पेट ढाक्ने पालले ढाकिएको छायालाई अफसेट गर्न, यस अनुसार एसोसिएटेड प्रेस



Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *