Google नक्साले कसरी प्रियजनहरूलाई थाहा दिन्छ कि तपाईं सधैं सुरक्षित हुनुहुन्छ


आफ्ना प्रियजनहरूसँग आफ्नो ठाँउ आदान-प्रदान गर्नु ताकि उनीहरूलाई तपाईं सुरक्षित हुनुहुन्छ वा तपाईं खतरामा हुनुहुन्छ भने मद्दतको लागि कल गर्न सक्नुहुन्छ उनीहरू र तपाईंका लागि धेरै सान्त्वनादायी हुन सक्छ, र यो प्रयोगको साथमा पहिले भन्दा सजिलो छ। गुगल नक्शा को। यहाँ कसरी छ:

द्रुत सुझावहरू, प्राविधिक समीक्षाहरू, सुरक्षा अलर्टहरू र तपाईंलाई स्मार्ट बनाउन सजिलो तरिकाहरू सहित KURT’s CyberGUY न्यूजलेटर प्राप्त गर्न क्लिक गर्नुहोस्

Google नक्साले तपाईलाई कहाँ जाने भनेर मात्र देखाउनु भन्दा धेरै गर्न सक्छ।

किन विन्डोज मालवेयरको लागि #1 लक्ष्य हो: 2 सुरक्षित रहन सजिलो तरिकाहरू

आईफोन, आईप्याड, एन्ड्रोइड वा वेब ब्राउजरमा तपाईंको Google नक्सा स्थान कसरी साझेदारी गर्ने

  • आफ्नो Google नक्सा एपमा जानुहोस् (तपाईँको एप नवीनतम संस्करणमा अद्यावधिक गरिएको छ भनी सुनिश्चित गर्नुहोस्) वा Google.com/maps मा Google नक्सामा लग इन गर्नुहोस्।
  • शीर्ष दायाँमा आफ्नो प्रोफाइल तस्वीर ट्याप गर्नुहोस्
  • क्लिक गर्नुहोस् स्थान साझेदारी
  • “सेयर स्थान” बटन ट्याप गर्नुहोस्
  • तपाईंले देख्नु भएको पहिलो पङ्क्तिमा, चयन गर्नुहोस् समय को मात्रा तपाईं आफ्नो स्थान साझा गर्दै हुनुहुन्छ। यदि तपाइँ अनिश्चित कालका लागि तपाइँको स्थान साझा गर्न सहज महसुस गर्नुहुन्न भने, तपाइँ यात्रा गरिरहँदा समय सीमा समाप्त गर्न निश्चित हुनुहोस् (जस्तै “१ घण्टाको लागि” वा “तपाईंले यसलाई बन्द नगरेसम्म”)।
  • अर्को पङ्क्तिमा, तपाईंले आफ्नो स्थान साझा गर्न चाहनुभएको व्यक्तिहरूलाई चयन गर्नुहोस्। नोट: तपाईंले इमेल वा पाठ मार्फत पठाउनुभएको लिङ्क भएको जो कोहीले तपाईंको नाम, फोटो, र वास्तविक-समय स्थान हेर्न सक्षम हुनेछन्।
  • क्लिक गर्नुहोस् साझेदारी बटन
  • तपाईंको सम्पर्कले लिङ्कको साथ इमेल वा पाठ सन्देश प्राप्त गर्नेछ। एक पटक क्लिक गरेपछि, तपाइँको सम्पर्कले तपाइँको यन्त्रमा गुगल नक्सामा तपाइँको स्थान हेर्न सक्छ।
यहाँ छ जहाँ तपाईं साथीहरू र प्रियजनहरूसँग आफ्नो स्थान साझा गर्न सक्नुहुन्छ।

यहाँ छ जहाँ तपाईं साथीहरू र प्रियजनहरूसँग आफ्नो स्थान साझा गर्न सक्नुहुन्छ।

आईफोन, आईप्याड, एन्ड्रोइड वा वेब ब्राउजरमा आफ्नो स्थान साझा गर्न कसरी रोक्ने

  • आफ्नो Google नक्सा एपमा जानुहोस् (तपाईँको एप नवीनतम संस्करणमा अद्यावधिक गरिएको छ भनी सुनिश्चित गर्नुहोस्) वा Google.com/maps मा Google नक्सामा लग इन गर्नुहोस्।
  • शीर्ष दायाँमा आफ्नो प्रोफाइल तस्वीर ट्याप गर्नुहोस्
  • चयन गर्नुहोस् स्थान साझेदारी
  • तल्लो पङ्क्तिमा, तपाईंले आफ्नो स्थान साझा गर्नुभएको सम्पर्क देख्नुहुनेछ
  • त्यो पङ्क्तिमा क्लिक गर्नुहोस्
  • अर्को मेनुमा, दोस्रो पङ्क्तिमा, क्लिक गर्नुहोस् “रोक“, आफ्नो स्थान साझा गर्न रोक्न।

के तपाईलाई पीछा गरिँदै छ? एक साधारण सफ्टवेयर अपडेटले तपाईंको जीवन बचाउन सक्छ

Google नक्सामा आफ्नो स्थान साझा गर्न यी चरणहरू पालना गर्नुहोस्।

Google नक्सामा आफ्नो स्थान साझा गर्न यी चरणहरू पालना गर्नुहोस्।

छुट्टीको यात्राको दुःस्वप्नबाट कसरी आफूलाई बचाउने

के म Google खाता नभएको व्यक्तिसँग साझेदारी गर्न सक्छु?

हो, तपाईंले आफ्नो Google नक्साको स्थान Google खाता नभएको व्यक्तिसँग साझेदारी गर्न सक्नुहुन्छ। यस बारे जाने चरणहरू मात्र अलि फरक छन्।

  • आफ्नो मोबाइल उपकरण वा ट्याब्लेटमा, खोल्नुहोस् गुगल नक्सा एप
  • आफ्नो ट्याप गर्नुहोस् प्रोफाइल तस्वीर र जानुहोस् स्थान साझेदारी
  • क्लिक गर्नुहोस् स्थान साझा गर्नुहोस्
  • क्लिक गर्नुहोस् थप विकल्पहरू
  • लिङ्कको साथ साझेदारी गर्नुहोस् मेनु पप अप हुनेछ। क्लिक गर्नुहोस् “सेयर” टांक
  • ट्याप गर्नुहोस् कापी आफ्नो स्थान साझेदारी लिङ्क प्रतिलिपि गर्न
  • त्यो लिङ्क इमेल, टेक्स्ट, वा अन्य मेसेजिङ एपमा टाँस्नुहोस् र जसलाई तपाईं आफ्नो स्थान साझा गर्न चाहनुहुन्छ त्यसलाई पठाउनुहोस्।

थप Google सुझावहरूको लागि, CyberGuy.com मा जानुहोस् र मेरो वेबसाइटको शीर्षमा म्याग्निफाइङ्ग ग्लास आइकनमा क्लिक गरेर “Google” खोज्नुहोस्।

फक्स समाचार एप डाउनलोड गर्न यहाँ क्लिक गर्नुहोस्

र जब तपाईं मेरो साइटमा हुनुहुन्छ, मेरो वेबसाइटको शीर्षमा “नि: शुल्क न्यूजलेटर” लिङ्क क्लिक गरेर मेरो नि: शुल्क CyberGuy रिपोर्ट न्यूजलेटरको सदस्यता लिन निश्चित हुनुहोस्।

प्रतिलिपि अधिकार 2023 CyberGuy.com। सबै अधिकार सुरक्षित। CyberGuy.com लेख र सामग्रीमा सम्बद्ध लिङ्कहरू हुन सक्छन् जसले खरिद गर्दा कमिसन कमाउँछन्।



Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *